Αναζήτηση
Filters
Close

Αποστολή & Επιστροφές

Τρόποι Aποστολής & Μεταφορικά

ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ:

Η αποστολή των προϊόντων γίνεται εντός Ελλάδος με την ACS Courier.Για το εξωτερικό γίνεται με τα ΕΛΤΑ και η χρέωση στον πελάτη  γίνεται κατόπιν τηλεφωνικής συνενόησης με κατάθεση.

ΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΩΝ:

Για αγορές άνω των 50 €, τα μεταφορικά είναι δωρεάν, ενώ για αγορές μικρότερες των 50 €, υπάρχει επιπλέον κόστος 3 €.

 Oι δυσπρόσιτες περιοχές επιβαρύνονται επιπλέον με το ποσό των 5 ευρώ και η αντικαταβολή με 2 ευρώ.

Επιστροφές Προϊόντων

Υπαναχώρηση / Επιστροφή - Αντικατάσταση Προϊόντων

Επιστροφή προϊόντων:

Το ηλεκτρονικό κατάστημα www.tsanta-tsanta.gr εγγυάται τη μέγιστη ικανοποίηση σας από άποψη ποιότητας και τιμής. Αν για οποιονδήποτε λόγο ο πελάτης δεν είναι ικανοποιημένος με την παραγγελία του, μπορείτε να επιστρέψει το προϊόν που αγόρασε, εντός 14 ημερών από την ημερομηνία της παράδοσης.

Το δικαίωμα υπαναχώρησης μπορεί να ασκηθεί αποκλειστικά από τον πελάτη και σε καμία περίπτωση από τον αποδέκτη της δωρεάς. Το προϊόν πρέπει να συνοδεύεται από φωτοτυπία της απόδειξης λιανικής ή με δελτίο αποστολής αν αφορά τιμολόγιο.

Τα προϊόντα που επιστρέφονται, για να γίνουν δεκτά θα πρέπει να είναι άθικτα, με την σωστή συσκευασία, όπως ακριβώς στάλθηκαν στον πελάτη. ΤΑ ΒΡΑΔΙΝΑ ΤΣΑΝΤΑΚΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΟΝΤΑΙ. Ο πελάτης θα πρέπει αρχικά να επικοινωνήσει με email με το κατάστημα μας στο info@tsanta-tsanta.gr εκθέτοντας το λόγο που επιθυμεί την επιστροφή του προϊόντος και αφού πάρει την έγγραφη έγκριση της εταιρείας, να επιστρέψει το προϊόν.

Τα έξοδα αποστολής για επιστροφές δεν καλύπτονται από το ηλεκτρονικό κατάστημα www.tsanta-tsanta.gr.

Δεν είναι δυνατή η επιστροφή προϊόντων που είναι στην κατηγορία «προσφορές».

Δεν είναι δυνατό επίσης, να επιστρέψετε τα προϊόντα που αγοράζονται και παραλαμβάνονται από το φυσικο κατάστημα που ανήκει το ηλεκτρονικό κατάστημα Tsanta-Tsanta.

Αφού εγκριθεί η επιστροφή, θα σας επιστραφεί το ποσό στην κάρτα σας εφόσον η αγορά έχει πραγματοποιηθεί με χρήση πιστωτικής, ή σε Τραπεζικό λογαριασμό που θα μας υποδείξετε εφόσον η αγορά έχει πραγματοποιηθεί με αντικαταβολή.

αρχη